Pengar Pengar Pengar

som alla svenskar så strävar även jag efter mycket pengar. jag skulle gärna tänka mig en stor siffrig summa att bada i nu.
men för att käna pengar måste man ha en bra ide, och jag timmy har just nu en sådan ide. jag vet jag har haft många idear men denna är ganska klever. jag vet många som skulle vilja köpa sådana saker.:) jag är fan smart.

438,696

Ojojoj.
satte för mig själv och byggde upp ett ultimat säkerhets system för att gömma en hemlig sak :P.
om jag hade gjort klart denna grej hade det funnits 438696 mappar att leta igenom. fett mkt, nu är det typ bara 50000 eller nått. jag har nämligen inte räknat på det. :D jag känner mig fett smart nu.

annars då?
jo som vilken annan seg vecka som helst. sitter med en "tiger" på min mage som gör så jag inte kan röra mig utan att få en ond blick. idag såg jag blod svätt och bajs men hittade inte felix pappa :/ det var annars en ganska bra dockumentär, synd bara att vi tog bort k1.
imorgon jo, då är det sleepover hos challeballe. det kommer att bli fet mat. mariokart och buzzquiz. detta kommer att bli epic. :)
juste i morses kom jag på något jag skulle skriva men har glömt det. fett synd jag tror det var bra. ;)

Peace and Boda!

Okej, så i sommar blir det nog inga resor utomlands, men därimot så kommer jag troligt visst dra på någon festival. antligen Peace and love eller emmaboda eller kanske båda. jag måste säge så här om peace and love, GrymMa band i år. svårt att toppa band listan. medans emmaboda inte ha bäst lista än men dom uppdateras hela tiden. och vad jag har gjort i dag är att lyssna på många av dem band som ska komma till emmaboda och jag måste säga att det blir nästa bättre förvarje gång man lyssanr det här en en lista jag har gjort med många av dem band som kommer till emmaboda och deras bästa låtar enligt spotify. varit hemma idag för att vi har studie dagar.
idag fyllde min bror FELIX år och det firade vi med att köpa 3.5 på statioil och drack dem vid söderfjärds skolan. det spårade nästan. Grattis på dej mannen. nu ska jag testa ett spel sedan blire till att titta på någon jävla film, har så många vet inte vilken jag ska välja.

höres nästa gång jag skriver

Bussen

God eftermiddag mina kära läsare. jag vet, jag vet att det var en lång tid sedan jag skrev och att sådana här inlägg blir allt vanligare. då menar jag altså inlägg där jag skriver att det var länge sedan jag skrev något på bloggen.
jag skulle vilja skriva mer här men har ingen lust, vet inte varför men det är iallafall så.

vad menar jag med bussen då? jo idag när jag var på väg in till stan eller rättare sagt när jag satt på buss 4 så satt det en så kallad nörd en rad framför mig. det var inte så många på bussen så jag kunde obsarvera detta mycket bättre. när hållplatsen odenplan kom upp lade han ner sin telefon i fickan för att gå av bussen. bussen stannar och han ställer sig upp. han står framför dörrarna som inte öppnas (eftersom att man måste trycka på en knapp). eftersom att denna segtänka nörd inte fattar detta så går han tillbaka till sin plats som om inget har hänt och fortsätter läsa på sin telefon. han hoppar dock inte av vid nästa station men fortfarande. det så kul ut.

okej okej det kanke inte var så kul som det låter men jag satte iallafall och fnissade på min stol.

okej, så vad händer i min vardag kanske man undrar. jo, jag gör inte mycket. jag borde sattsa mera i skolan eftersom att när jag går ut senare så kommer jag ångra att jag inte gjorde mer. jag läser även en bok nu. (ja vet, en bok, och timmy läser den, OMFG no way thats true. but it is) boken heter paper town och är AweSOME!!!! faktist en av dem få böcker jag har läst som är bra.
vad gör jag nu då. jo jag ska svara på denna fråga, jag sitter och skriver på denna ensamma lilla blogg som ingen bryr sig om. jag skriver om mitt liv som ingen bryr sig om. jag äter på en mini yogurt(?) med banan smak och det är allt. ska nog lyssna på musik men vad? kanske metallica eftersom att jag har hittat det bra idom igen. :) det är nice.
BTW ska börja skriva lite på mitt manus till en kortfilm om jag orkar.

CIAO BITCHES SES NÄSTA GÅNG JAG ORKAR SKIRVA HÄR !!!!!

RSS 2.0